Hapert Aanhangwagens

Hapert aanhangwagens is een grote speler op de markt van vervoerswerktuigen. Dit vooral erg Noord-Brabantse bedrijf kent landelijke dekking als het gaat om afzetgebieden.

Website

Keyword dropping

In 2019 heeft een rebranding van het merk Hapert plaatsgevonden én is er een nieuwe website gelanceerd. Om een hogere positie in Google te vergaren moesten de bestaande productpagina's herschreven c.q. geredigeerd worden en moesten er longtail keyword geplaatst worden. Een uitdaging, maar een opdracht die met veel creativiteit door Tekstfiguur is aangevlogen.

Nieuwe landingspagina's

Voor enkele landingspagina's had Hapert nog geen bestaande teksten. Deze heeft Tekstfiguur geschreven mét uiteraard oog voor de SEO-doelstellingen. Het is geen sinecure om een keyword density van 3% te halen op de longtail keywords 'autoambulance kopen'. Toch is het gelukt.

“Ik vond het een goede samenwerking. Edwin ofwel Tekstfiguur reageert snel en is proactief, dat waardeer ik. Ik ben tevreden met het resultaat!”

Maikel de Koning

Marketingmedewerker, Blue Dragon Marketing

smt2 location searching iconSEO TEKSTEN

Via Blue Dragon Marketing kreeg ik een SEO-opdracht voor Hapert aanhangwagens. De (lokale) vindbaarheid van de website kon een boost gebruiken, met vooral de specifieke zoekopdrachten van klanten in het achterhoofd. De teksten waren al gemaakt, maar dienden door slim gebruik te maken van keywords van een Tekstfiguur sausje voorzien te worden. In totaal ging het om acht teksten, waarbij steeds een longtail keyword geplaatst moest worden. Daarnaast was de opdracht om een keyword density tussen 2-5% te realiseren. Dat is uiteindelijk zeer goed gelukt met als gevolg dat Hapert zich op Google nestelt tussen grote partijen als Marktplaats en Konag.