Over F.E.M. Financiën en Meer

F.E.M. Financiën en Meer staat voor laagdrempelig je boekhouding laten verzorgen. Haar persoonlijke benadering maakt dat je alles aan haar kunt vragen.

Website

SEO Keywords

Hoe zou jouw potentiële klant waarschijnlijk zoeken? Welke zoekterm vult deze in bij Google? Met steekwoordenonderzoek vind je deze zoekopdrachten en kun je de teksten zo inrichten dat de focus keywords goed gebruikt worden.

Positioneren

Als je van scratch een website gaat opzetten, dan moet je nadenken over hoe jij gezien wil worden door potentiële klanten. Als communicatieprofessional en tekstschrijver zie ik het als mijn taak om jou hierbij te helpen. Bij F.E.M. resulteerde dit in een topsite met bijbehorende positionering.

“In de opstartfase van mijn bedrijf, kwam ik met Edwin in contact en hij gaf aan mij te kunnen helpen met het inrichten van mijn website. Hij is begonnen met de teksten schrijven van mijn website en het helpen met de inrichting ervan.

Ik ben er heel erg blij mee. Ik wist niets van websites of SEO af, dus Edwin moest eerst het e.e.a. uitleggen aan mij… Dit kan hij gelukkig erg goed, dus het werd al snel helder wat er moest gebeuren. Edwin heeft een voorzet gemaakt voor de inrichting van de website en de teksten geschreven. Daarbij hebben we eerst afgestemd hoe ik wilde dat mijn teksten over zouden komen bij (potentiele) klanten. Heel handig om daarmee te beginnen, zodat er direct op de juiste toon werd geschreven. Ook heeft hij gezorgd dat de SEO juist werd doorgevoerd in alle teksten, waardoor mijn site goed vindbaar is.

Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en heb heel veel (en nog steeds) positieve reacties gekregen. Van veel mensen kreeg ik terug; betrouwbaar, toegankelijk, laagdrempelig, persoonlijk. Dit is precies wat ik wilde uitstralen en dankzij Edwin van tekstfiguur is dit gelukt!”

Femke Bol

Eigenaar, F.E.M. Financiën en Meer

pen alt iconWEBSITE TEKSTEN

Femke Bol van FEM Financiën en meer heeft mij gevraagd de teksten voor haar nieuwe website te schrijven. Op onze eerste afspraak hebben we gesproken over de identiteit die FEM voorstaat. Zij gaf me aan dat de kernwaarden van FEM ‘laagdrempelig’ en ‘persoonlijk’ zijn. Daar heb ik zelf nog ‘eerlijk’ en ‘betrouwbaar’ aan toegevoegd. Dit vormde het uitgangspunt voor de website.

smt2 location searching iconSEO TEKSTEN

Omdat F.E.M. een betere positie in Google nastaat, heeft Tekstfiguur de SEO van de website onder handen genomen. Het resultaat is dat de website vooral lokaal een veel hogere positie in Google heeft gekregen. Uit keyword-onderzoek hebben we de belangrijkste termen geselecteerd, waar F.E.M. op gevonden zou moeten worden. Deze woorden zijn toegevoegd aan de teksten en herhaaldelijk gemeten. 

blogger b iconBLOGS

Om een zekere mate van actualiteit te garanderen is Tekstfiguur voor F.E.M. gaan bloggen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de eigenaresse, die in feite te blogs zelf schrijft. Tekstfiguur redigeert te teksten en controleert zowel de SEO-score van teksten als de leesbaarheid van de teksten. Een prachtig voorbeeld van hoe een onderneming relevante content blijft aanbieden.