Portfolio

Armand Robbemond heeft sinds kort een superstrakke website. Zijn wensen waren helder, ik wil mijn leads kunnen laten zien wat ik voor moois kan doen qua wandbekleding, maar ik wil niet een roodgloeiende telefoon als gevolg hiervan. Ik heb met Armand het hele concept van Robbemond gedefinieerd en de website teksten inclusief social media verzorgd.

Lees de case

Femke Bol van FEM Financiën en meer heeft mij gevraagd de teksten voor haar nieuwe website te schrijven. Op onze eerste afspraak hebben we gesproken over de identiteit die FEM voorstaat. Zij gaf me aan dat de kernwaarden van FEM ‘laagdrempelig’ en ‘persoonlijk’ zijn. Daar heb ik zelf nog ‘eerlijk’ en ‘betrouwbaar’ aan toegevoegd. Dit vormde het uitgangspunt voor de website.

Lees de case

Sell Everywhere is een omnichannel app waarmee je binnen tien minuten een webshop online hebt. Als start-up is er veel werk gestoken in de positionering van het merk en de opbouw van naamsbekendheid.

Lees de case

Via het netwerk van Femke van FEM Financiën en meer kwam Jessica bij mij uit. Yesthoen! was dat voorjaar begonnen als aanbieder van bootcamplessen in de buitenlucht en wilde haar website optuigen. Ze had al een beginnetje gemaakt door wat teksten zelf in de website te zetten, maar kwam erachter dat ze geen idee had wat ze wilde vertellen. Daarom heeft ze Tekstfiguur erbij gehaald.

Lees de case

Blue Dragon Marketing heeft een tender uitgebracht voor het schrijven van 10 SEO-teksten voor Durlinger en Shoeonline.nl. De nieuwe collecties stonden sinds kort online en bevatten verschillende witte sneakers. Witte sneakers waren ook die komende zomer de trend dus hier zijn nieuwe landingspagina’s voor ingericht, waar ook een SEO-tekst onderaan de pagina komt. Mooie taak voor Tekstfiguur om hier passende tekst bij te schrijven.

Lees de case

Voor Circle-fit dienden enkele SEO-teksten geschreven te worden. De teksten hadden als doel om de vindbaarheid van Circle-fit op bepaalde zoekwoorden in de zoekresultaten te vergroten. Dit heb ik gedaan door middel van SEO geoptimaliseerde footer teksten. Elke tekst is geoptimaliseerd voor één focus zoekwoord.

Lees de case

Via Blue Dragon Marketing kreeg ik een SEO-opdracht voor Hapert aanhangwagens. De (lokale) vindbaarheid van de website kon een boost gebruiken, met vooral de specifieke zoekopdrachten van klanten in het achterhoofd. De teksten waren al gemaakt, maar dienden door slim gebruik te maken van keywords van een Tekstfiguur sausje voorzien te worden.

Lees de case

Marjon is enige tijd geleden een coachingspraktijk begonnen. Daar hoort natuurlijk een flitsende website bij. Ik heb Marjon geholpen door de website te bouwen, de juiste afbeeldingen te kiezen en de teksten te schrijven.

Lees de case

Dutch Ecom Stores is een module achter één van de grootste Dropshipping e-commerce platformen van Nederland.

Lees de case

Tekstfiguur heeft het genoegen, al aan veel mooie projecten te hebben gewerkt.